kesakitan

Hi semua, alhamdulillah kandungan dah masuk 5bln..cuma skrg ni sy mngalami kesakitan bhgian abdomen sblah knan..kesakitan mula terasa smasa wktu kerja dn mnyukarkn pergerakan..sy ade baca article ddlm apps ni mngatakan ia normal sbb otot kekejangan dsbbkn pnambahan berat bayi dan kddukan bayi..mommies pernah rsa x ksakitan dbhagian yg sama..maaf lah anak first bile bdn sakit kite risau effect kt baby nnt?

1 Balas

Pernah , sakit tu blh buat kita hlg fokus time kerja , mmg normal benda tu ,