Skala Kesakitan ?

Salam sejahtera semua ibu2 manis... Nak tanye satu je soalan... Sy dah 36mggu... Menanti hari je ni... Huhu.. Nak tahu bagaimana rasenye Kesakitan Nak Beranak tu. Skala 1 ke 10 tahap mane mula2 kite akan rase. Ramai kate saket nye mcm mmg takkan boleh kawal.. Kite akan rase ke kepala baby tu ke arah bwh nnt? Maaf la.. Pestime... ??? Terima kasih semua.

1 Balas

Experience stiap org x sama.Kdg2,mula x kuat dah hujung sblum deliver tu baru sakit thap petala ke 7. Ada y sakitnya masih boleh bawak bincang..Cuma satu je..Banyakkan zikir n istighfar masa dalam LR😉

5y ago

Aah. Lain org lain care beranak. Cume sy riso takde rase pape je nnt. Hahaha. Sbb setiap kali cek up xde sebarang mslh. Sume normal. Tq ibu.