Mengandung @ tidak

Hi semua, ada tak yg berpengalaman lewat period dah 5 hari, bila cek upt negative n not pregnant guna clear blue. Sbb kitaran haid biasanya regular. Ada harapan ke nk pregnant sbb da 3 tahun menunggu after second miscarriage. #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Macam saya lewat period 8 hari..sebelum ni pun regular jugak..dah check upt tapi negative..hari ke 9 period..bagi kes saya mungkin cycle/hormon nak betulkan balik agaknya..sbb saya baru gugur bulan 3..bulan 4 datang period awal,bulan ni lambat..apa pun moga ada rezeki buat sis..InshaAllah 🥰

2y ago

terima kasih atas doanya.. semoga kita dikurniakan rezeki baby juga. ❤️

ada harapan tu ..yakin sja 🙏😊