Scan x nampak kantung baby

Hi semua. 1st day last period saya 15/5/2022. Kalau ikut kiraan, dh masuk 6 minggu. Jadinya, ahad baru ni, saya pergi scan. Tp x nmpk pape lg. is it normal?#firstbaby #pleasehelp #firstmom

6 Balas

sama la. saya habis period 14/5. ptutnya dh 6w tp pergi scan nmpak kecik je kantung baby tu. doc ckp 2 minggu lg dtg scan. mungkin sbb period tak teratur so salah kiraan minggu tu. hehe dont worry. 8w nanti pergi scan lg skali