Folid acid terbaik

Hi semu. Nak tanya folid acid brand apa yang paling ok sekali? Kalau brand Appeton suami boleh makan jugak ke?? #bantusharing #hopingforachild

1 Balas

Apa-apa brand pon ok sebab khasiat & manfaat folid acid sama jer 😬 Consume secara teratur & jangan skip walaupon sehari. Sebaiknya ambil 1>2 jam sblm breakfast. Boleh. Salah 1 kebaikan bila lelaki pon consume folid acid adalah bleh meningkatkan kualiti sperma.