Mama nak pi tengok bunga api boleh dakk🤣

Sempena sambut merdeka nak pi tgok bunga api malam ni tapi takut anak tertukar waktu tidur. Sy pnh bwa dia keluar malam trus dia tertukar waktu tidur. Ada cara tak. ? Tgok org lain bawa baby kecik lg ok je. Anak sy dah 1 tahun 5 bulan. Ada tips tak share2 sikit #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

3 Balas

anak masih kecik lagi. immune tak kuat. priority adalah Jaga kesihatan anak , itulah pengorbangan ibu tak pergi mana² tmpt yg ramai org . better tunggu dah besar Dan kuat mcm umur 3tahun / 4 thn gitu blh lah pergi ramai² org.

kalau sy better rest dkt rumah .nk2 skrng musim ank2 kena influenza..jd better avoid tmpt2 yg crowded..mencegah lebih baik dr mengubati..

1mo ago

sm2 kasih😉✌🏻

kalau saya, saya tak recomd,, sbb takot baby tu takot kepada bunyi kuat,, kalau tengok dari jauh ok kot🥰

1mo ago

ouh bgus juga. lepas ni kena beli. sbb kt kg kalau raya ada meriam smua bukan main meriah