Haii geng bulan 4

Semoga ibu2 yang ada GDM di permudahkan semua urusan ????❤️ #ibuGDM #24week2day

Haii geng bulan 4
2 Balas

stress sangat sis...saya gdm on insulin padahal bacaan gula masa awal minum ayaq gula tak tinggi pun last2 hari ke2 terus depa bagi cucuk insulin...la ni dok lawan dengan hypo...setiap hari pukul 3 4 petang dan 3 4 pagi terpaksa minum ayaq gula...sbb tangkap habis sendi-sendi ...bila habaq kat doktor depa tambah lagi dos insulin Allah lagi kerap hypo

2y ago

tp bacaan gula puasa tu tinggi sis. sepatutnya tak lebih 5.1. tp ikutlah certain kk ada yg tak strict sgt. takpelah ni dah bincang dgn doc kan, harap lepasni ok sajalah

tabah ya sis. sy dari 14w lg? ni baru 27w. ada 5-6x kali lg sebelum kena serah diri haha. kalau gdm on dc, buat elok2 tauuu?