Uji mata korang kalau pandai tgk😁

Semoga ada rezeki sy..korang rasa girl2 or boy2..tlg ya IBU2 jawab..

Uji mata korang kalau pandai tgk😁
12 Balas

nampak boy, kalau confius dengan tali pusat, boleh minta doctor detect tali pusat, biasa kalau bewarna merah centu tali pusat, if tak bewarna dia betul lah tu boy . haa centu . sebab masa saya scan pun saya minta doctor bezakan betul tak boy atau itu tali pusat .

Nampak macam boy, tapi keliru dengan tali pusat dia nanti. Better masa 20W pi scan gender sekali lagi

sis berapa week bole tau jantina baby tu.

2y ago

sy 28w baru boleh tau jantina dia . kata docter, insyallah lelaki.

blh tahu x yg ni scan dkat kk ke swasta

Sis berapa week scan jantina ?

boy ..nampak pistol tu trpacak

boy tu. nampak rocket tajam

boboiboy

rasa boy

boy