nak jawab ape ye

Assalamualaikum ibu2 nak tanya.. contoh kalau suami tanya : "sayang ada rm seribu tak?" apa reaction ibu2 ya? tq ya tlg reply huhu

7 Balas

tnya la dia nk buat apa? klu dia nk pnjam.bg jela..tu pn klu awak ada duitnya..tp pastikan dia byar..dlm perkahwinan ni kna ada give n take.. tp klu sejenis liat nk byar..klu ada sekalipun mmg ckp xde je la..

Sy jwab je xde 😅 jgn biasakn husbnd pinjm duit nti dia biasa selalu lh nk pinjm lgi tuh

Jawab la xde npe abg nk bg kt sy ke terima kasih byk abg

Kalau saya jawab, ada. Then tengok la suami nak apa

Sy Jwb ade tapi Nak beli itu Nak beli ini😂😂

tergelak pastu tye nak bt ape 1000..sikit sangat tu

6mo ago

haha sindiran ke tu?

Saya jawap tak ada..