Adakah sy keguguran?

Seminggu lalu sy check upt double line tapi Samar..esok hari sy check upt guna clear blue jugak Masih Samar . Dan harini sy check upt lg sekali terus 1 line..Adakah sy keguguran? Harini dh 5 week

Adakah sy keguguran?
10 Balas

Check lagi seminggu

7mo ago

Untuk bebetul kepastian. Kalau still pregnant hcg akan meningkat so after seminggu mesti dah double line terang. Kalau negative, chemical pregnancy lah tu. Spotting/bleeding yg sis experience tu boleh jadi darah period yg turun sbb kandungan x menjadi. Darah tu tak sama pada semua org, ada yg sikit je & ada yg banyak mcm darah period. Kalau darah terlalu banyak tu baru bleeding sbb gugur, dah jadi janin & usually berlaku pada 6w 7w ke atas