Adakah sy keguguran?

Seminggu lalu sy check upt double line tapi Samar..esok hari sy check upt guna clear blue jugak Masih Samar . Dan harini sy check upt lg sekali terus 1 line..Adakah sy keguguran? Harini dh 5 week

Adakah sy keguguran?
10 Balas

masa dpt thu pregnant ada check x ? saya masa first thu mengadung upt positive then bleeding day by day upt makin pudar thu thu dah jatuh sendiri xperlu cuci .. sebulan lepas kehilangan ( gugur dan terus period bulan 10 ) tetiba period bulan ni ( bulan 11) lewat sngt buat upt pertama postitive lepastu double check lg terus negetive .. simpton semua ada siap ada spotting. last sekali saya check darah nk thu bacaan Hcg .. check xpregnant .. saya still x period .. haha doakan saya dipermudahkan urusan ya ❤️

6mo ago

mngkin kna check utk tahu ad mslh hormon or tak