Adakah sy keguguran?

Seminggu lalu sy check upt double line tapi Samar..esok hari sy check upt guna clear blue jugak Masih Samar . Dan harini sy check upt lg sekali terus 1 line..Adakah sy keguguran? Harini dh 5 week

Adakah sy keguguran?
10 Balas

kalau jenis yg nii dia agk sensitif sikit sis, kmungkinan sis subur msa tu ... xpun chemical pregnancy. klau msih blm dtg period sis cuba lg check dgn upt lain, ataupun sis pergi scan di klinik2 swasta utk kepastian

7mo ago

sy ad kluar spotting sblm tarikh period..Dan slps tarikh period Pon still ad spotting