Adakah sy keguguran?

Seminggu lalu sy check upt double line tapi Samar..esok hari sy check upt guna clear blue jugak Masih Samar . Dan harini sy check upt lg sekali terus 1 line..Adakah sy keguguran? Harini dh 5 week

Adakah sy keguguran?
10 Balas

better scan kt klinik swasta untuk confirm pregnant ke tak.. saya buat test upt then scan kt klinik swasta sebab ada spotting sehari je la.. masa tu ada kantung baby.. kalau ada spotting / bleeding, pergi klinik untuk mngesahkan kandungan menjadi k tak.. kalau lambat pergi, kmungkinan keguguran akan terjadi..