Macam mana nak bagi baby aktif gerak time pagi untuk trimester ke 3

Semenjak trimester 3 baby kurang gerak sikit...saya jadi risau..ade tak cara bagi baby aktif time pagi 🥺🤲 saya tak nak fikir negative..tapi selalu risau Ya Allah s.w.t...bantu sy untuk tak anxiety fikir negative...Yakin dengan kesihatan baby saya...

3 Balas

kalau kurang pg trus emergency k. tkut meyesal telambat. kita tak tau sbb dia kat dlm