Tanda nak bersalin ke?

Semalam sya rasa perot mengeras ada la dlm 3 kali lepas tu hilang. Tadi dlm kul 2 pagi mcm tu sya rasa sakit kt bahagian perot n pinggang. ? anak prtama tu yg x tau ?

1 Balas

better sis ke hosp klw mengeras berlarutan takut contraction . sy tak rasa contraction pun tp keluar darah sikit . ke hosp check3 dah 4cm terus tolak masok labor roommm . . jadi better sis ke hosp klw mengeras berlarutan . .sbb lain org lain tandanya