SUAMI MIMPI ISTERI MENGANDUNG

semalam suami mimpi saya mengandung.. ada yang sama pengalaman mcm ni dan betul ke? semoga ada rezeki buat kita semua yang menantikan cahaya mata. amin :) #pejuanggarisdua

9 Balas

1. pernah mimpi sendri mngandung,perut besar,test upt +, dukung baby tp hanya mainan tidur. 2. mimpi dtg jumpa akk ipar ,dia peluk doakan kita mengandung.berapa lama tu mimpi ni betul2 jadi kt sy..sy dtg rumah dia kenduri (saja2 je takde niat apa pun mcm dlm mimpi tu) ,tiba2 borak2 psal zuriat n bberapa tips yg dia bagi.last tu mmg dia peluk n doakan sy.dlm hati sy ckp mcm dlm mimpi yg sama la!😂 sebulan lepas tu mencuba....alhamdulillah preggy dh sy🥰 bukan nak percaya 100% mimpi tu..tp mgkin ni salah 1 petunjuk yg Allah nak bagi kt sy dgn usaha,ikhtiar dan tawakal..Allah sebaik2 perancang. *pengalaman dpt mimpi ni xde bgtau sape2 pun,suami pun blum tahu.,hehe

11mo ago

Alhamdulillah.. boleh jadi mimpi sebagai petunjuk dari Allah tapi papepun kena ada usaha, berdoa dan tawakal padaNya. Terima kasih berkongsi cerita. Semoga urusan awak dipermudahkan nanti. amin :)