SUAMI MIMPI ISTERI MENGANDUNG

semalam suami mimpi saya mengandung.. ada yang sama pengalaman mcm ni dan betul ke? semoga ada rezeki buat kita semua yang menantikan cahaya mata. amin :) #pejuanggarisdua

9 Balas

1. pernah mimpi sendri mngandung,perut besar,test upt +, dukung baby tp hanya mainan tidur. 2. mimpi dtg jumpa akk ipar ,dia peluk doakan kita mengandung.berapa lama tu mimpi ni betul2 jadi kt sy..sy dtg rumah dia kenduri (saja2 je takde niat apa pun mcm dlm mimpi tu) ,tiba2 borak2 psal zuriat n bberapa tips yg dia bagi.last tu mmg dia peluk n doakan sy.dlm hati sy ckp mcm dlm mimpi yg sama la!😂 sebulan lepas tu mencuba....alhamdulillah preggy dh sy🥰 bukan nak percaya 100% mimpi tu..tp mgkin ni salah 1 petunjuk yg Allah nak bagi kt sy dgn usaha,ikhtiar dan tawakal..Allah sebaik2 perancang. *pengalaman dpt mimpi ni xde bgtau sape2 pun,suami pun blum tahu.,hehe

11mo ago

Alhamdulillah.. boleh jadi mimpi sebagai petunjuk dari Allah tapi papepun kena ada usaha, berdoa dan tawakal padaNya. Terima kasih berkongsi cerita. Semoga urusan awak dipermudahkan nanti. amin :)

Yess.. My husband pun pernah mimpi sy prgnnt. Time tuh dia sbnarnya dah rasa lain, dia kata mcm sy prgnnt laa and mcm2 then test -ve.. Masa sy balik kl nak settle borang, dia dkt kelantan. Time tuh sy cuba check lagi, +ve but sy tak bgthu dia. Dia call sy bgthu yg dia mimpi teman sy pergi checkup baby dlm kandungan. Start situ sy gelak. Tapi mmng rahsiakan smpai laa balik kelntan bru bgthu. Aftr tht evryweek dia tman sy prgi scan baby. Excited dia sbb nak jdi ayah 😂 sy tak ckp 100% perlu percaya mimpi, kdng2 Allah nak bagi petunjuk dkt kita melalui mimpi juga. So smoga dipermudahkan segala urusan sis n suami 😊

Sye pun dulu mimpi mengandung twins perempuan, sye delay period 5 hari lepastu sye check betul pulak mengandung tapi ni bukan twins girl, ni bby boy sorang jee 😂 dah 34w skrg. Sye doakan semoga Allah berikan zuriat untuk awak ye Aamiin 🙏🏻

Sy pernah mmpi mengandung lepas tu bagitau suami, suami pun cakap dia mmpi sy mengandung..Siap kwn sy pun mmpi sy mengandung..check upt sehari sblm period, double line pekat🤭

aamiin ya mujib. semoga allah tiup malaikat kecil dlm rahim awak tepat pada waktunya❤️

11mo ago

amin.. terima kasih :)))

Moga dipermudahkan urusan sis dikurniakan zuriat. Nanti sis check UPT ye

kdg tu petunjuk dari Allah..mungkin akan dtg ada rezeki

pernah jga suami sya mimpi sya mngdung..cek upt -ve

11mo ago

skrg ni sya mimpi pla kwn tu mngdung..hrp d trbalikn sya pla +ve😅..lama dah ttc.

sama2🌻