Scan pregnancy 9w2d

Semalam scan early pregnancy at 9w2d. Alhamdulillah semuanya normal. Saiz baby besar 9w3d. Semoga membesar dengan baik dan sempurna 🥹

Scan pregnancy 9w2d
9 Balas

alala comelnya Sy 9w6d belum scan lg belum bukak buku pink jgk. tahniah sis semoga dipermudahkan segala urusan

4w ago

Saya next week bru buka buku. Semoga sis pun dipermudahkan urusan aminnn

bestnya. saya kantung kosong. isnin ni scan semula. jika masih kosong, kne cuci

4w ago

Mungkin sis ovulation lambat kot, inshaAllah semuanya baik2 sahaja. Aminn

same early scan 9week2d tp nmpk kantung sje.. kne scan balek 2week lg... risau

4w ago

sy 1st scan dpt 10w2d, ikut LMP 17w5d. sokey sis ni, doa yg baik2 je.. sy kalau ikut sis 9w2d tu, kalau ikut scan baru 2w lagi tak nampak apa

alolo comel je terletak hihi . tahniah sis

🤲 Amin. Tahniah sis

alah tiutnyaa 🩷

Tahniah sis 🥰

tahniah❤️

Aminn❤️