Pregnant with Fibroid

Semalam scan 7weeks, Alhamdulillah nampak jantung baby kelip2.. tp doctor kata maybe ada fibroid kecik. Sesiapa ada pengalaman? Bahaya sgt ke?#firstbaby #bantusharing #mommybuntu

Pregnant with Fibroid
2 Balas

sy pon ade fibroid 6cmx7cm tapi alhamdulillah still blh lagi normal even agak besar fibroid ddk belah belakang tak ggu laluan baby nak keluar mengikut size tu, kalau fibroid puan tak ddk di hadapan which is himpit laluan memang tak blh nak normal kalau dye besar around 10cm, semoga baik baik sahaja

sma lah sy bru je tadik pe scan 7minggu 2 hari tapi brkemungkinan doctor ckp sy ada fibroid,tapi dia suruh sy scan tempat lain selang 2 minggu utk memastikan btul ke tak,sbb doctor ckp dia tak blh kmpom kan sbb tu dia suruh scan blk