Baru Jatuh Semalam

Semalam saya nak keluar dr lift xperasan ada pasir2 halus pastu saya jatuh tp jatuh tahan dengan lutut & kaki sebelah tahan. Tapi tak jatuh punggung. Nak tanya okey ke? Risau juga kandungan ni baru 12w. Cek semalam & harini xde apa2 pendarahan. Mommy2 pernah ke ada pengalaman jatuh time pregnant? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

mengandung 3 anak sy pernah jatuh. tp sy monitor 24 jam. tiada sakit perut,leaking atau keluar darah. sy tak p hosp. Alhamdulillah selamat sampai bersalin. kalau sis risau boleh ke hosp utk check

12mo ago

Tula saya risau juga. Just semalam sakit kejap dkt ari2 dlm 5-7 minit pastu dh tak sakit. Xde leaking & pendarahan.

selagi tak jatuh hempap punggung atau jatuh meniarap should be ok..tp monitor pendarahan..kalau ada pendarahan terus ke klinik ye..

12mo ago

okey awakkk thankyou!! 🫶🏻🫶🏻