rebung anak berbulu2

Semalam saya masak ayam lemak cili padi rebung.. Saya baru makan semalam..lps tu ade mkcik ni cakap **eee makan rebung nanti anak berbulu2... Sedangkan saya tanya mak saya sendiri. Mak sy ckp *makan ajela..jadi taik jgk..xde yg xboleh...nnt mse pntang dh xboleh mkn..kena jga..mse mula2 awl prgnant je mak xbg mkn itu ini..bkn xbg..tp xboleh byk...jga2..

2 Balas

mitos.. masaklah kalau nak mkan asalkan ada batasnya. Zaman nie xyah percaya benda2 mcm nie.