REBUNG

Saya mengidam masak lemak rebung,sy ada sedikit kemusykilan sama ada rebung yang dah dimasak boleh makan ke tak ye?? Sy pregnant 16 minggu..

1 Balas

Hurm..xtw nk ckp cmne sis..ms sy peknen dlu pn ngidam.nk mkn rebung masak lemak..tp mak n mil sy xbg kata rebung ni miang.. xsesuai tuk hamil ... Wallahualam..kekdg ada tu depend pd bdn kita blh terima or x..rahim kita kuat or x..sy lepas mil n mak kata gitu..sy xde mkn wlaupn ngidam..sbb pk bby dlm kndungan...mil kata klu nk lepas brsalin sok dh bis berpantang nk mkn apa mkn la... Tp lepas brpantang pn if bby susu bdn pn kne jg mkn juge..xleh mkn mknn yg blh sbbkn angin..tkut bby kembung.. pape pn mg d pmudahkn segala urusan sis..aamiin..

4y ago

Most wlcme😉