positif atau negetif

semalam saya ada keluar bercak darah.. pasal period saya pulak..memang jenis tak teratur.. sbb check pun sbb ada darah sikit shj semalam.. dan 3,4 hari lagi saya dh nk cucuk vaksin dose kedua.. rasa perlu sy pergi cucuk or postpone je??#ingintahu #bantusharing

positif atau negetif
1 Balas

cube buat lg sekali upt test.urine pertama bangun dr tidur.tgk result.klu masih ragu² sy suggest anda ke klinik.explain dgn doc kerisauan anda dan mntk double confirm upt test.