Update on my miscarriage

Semalam rasa sakit sangat contraction darah bnyk kluar ada 1 ketulan besar kluar 2 kali, kali ke dua x smpt tgk sbb jatuh msa kencing. Hrap2 yg jatuh tu kantung doakan sy, supaya sy x payah D&C hrp2 nanti msa scan balik dr kata dah bersih aamin, bnyk kali kena speculum dari semalam😌 skrg sy rsa dah ok x sakit contraction sy hrp boleh discharge hari ini.

Update on my miscarriage
1 Balas

Smoga dipermudahkan segalanya ya

2y ago

Syukur alhamdulillah trima kasih atas doanya dn mmg tuhan mudahkn smua tnpa D&C , serah diri je tadi nk D&c , tp dr scan dy kata dah complete misscarriage syukurr alhamdulillah 🥰 semoga sis juga d mudah kn urusan bersalin, dilancarkan dan dijaukan kesulitan aamiin ya Allah🤲