Bukaan jalan

Semalam pergi PAC, dr cek dah buka 1cm..selalunya utk bukaan seterusnya ambil masa berapa lama $ ##bantusharing #pleasehelp #firsttimemom #firsttimemom #advicepls #firstmom #firstbaby #ingintahu

18 Balas

xsama setiap org. sy dulu sakit dah 5minit sekali pegi PAC jam 12 malam tp bukaan baru 1cm. doc ckp balik dulu sbb dari 1cm nak ke 3cm(warded) mkn masa 2 3 hari. otw balik menangis sy sbb fikir mati la mcm mna nk tahan sakit yg 5minit sekali selama berhari2.... dah sampai rumah subuh tu pecah ketuban. pegi balik PAC. masa tu dh 3cm..4cm terus masuk labour room