Bukaan jalan

Semalam pergi PAC, dr cek dah buka 1cm..selalunya utk bukaan seterusnya ambil masa berapa lama $ ##bantusharing #pleasehelp #firsttimemom #firsttimemom #advicepls #firstmom #firstbaby #ingintahu

18 Balas

pengalaman sy anak 1st, 1cm -2cm ambik masa 3hari. 2cm-3cm 1hari. 3cm-4cm 1hari. 4cm-6cm start 5/9/22 8pg-7mlm. 6cm-10cm 7mlm -10mlm. masa 6cm tu mmg sy dah takboleh bjalan langsung. tp bukaan lambat. tapi atas individu sis. setiap ibuengandung memg takkan sama. walaupun antara pengalaman mngandung kita dgn ahli2 keluarga yg sedarah daging dgn kita. contoh nya mak kita.