Checkup KK

Semalam pergi KK, nurse cakap hb cantik, tak sangkut gdm, berat ok. Happy betul rasa nurse puji saya senyum sampai ke telinga. Ke sebab saya punya pregnancy awal lagi? Next appointment pun bulan depan pulak. Sebulan sekali. Next minum air gula bila pulak ya? Nurse ada ckp saya lupa pulak😅

2 Balas

Nurse inform secara general atau ada diberikan tarikh? Kalau awak lupa, kena tanya nurse semula atau check dekat buku ada tarikh yg diberikan. Kena alert lepasni, nanti termissed apa apa info penting. Kalau secara general, tunggu je. Nanti nurse akan bagitahu date dan sbg nya. Semoga dipermudahkan segala urusan.

Alhamdulilah dipermudahkan, klu sy jgn kn HB low GDM pun sangkut 🤣 redha jew lah g klinik 2minggu sekali haha Sis kena minum 2 kali air gula ya? Xsilap 20weeks ++ sy pun lupa 😂 Esok check up br sy tny nurse pasal air gula

12mo ago

Esok 18 weeks.. Hehe Xsbr nk bersalin 😅 Penat ulang alik g klinik diet ketat lagi 😵‍💫