Semalam Pergi Hospital Sbb Ada Spotting Coklat..

Semalam p hospital sbb spotting.. Pastu kat sana doktor scan melalui bawah.. Nmpk kntung.. Tapi x nmpk janin.. Kandungan sekarang 8w 5d.. Normal ka kalau doc check bawah kita msa prgnant pkai mulut itik tu pastu balik makin bnyak bleeding? Kna tggu lagi 2 mggu utk scan samada kndungan menjadi atau sebaliknya... Ada yg pernah alami x?

2 Balas

Haah...memang akan cek pakai muncung itik tu..saya 3 kali spotting..setiap kali pergi dia akan scan, cek jln samada buka atau x dan masukkan muncung itik tu utk tengok pangkal rahim kita...

Haah mmg akn ada darah lps masuk bnd tu..

5y ago

Betoi... Dlu pernah dh keguguran kndungan kedua.. Slps dua bln tu lekat semula... Tq sis..