gdm

Semalam misi call bagitau keputusan ujian minum air gula ..sangkut Pula kencing manis ,Hmm dah Cuba kawal kurang minum manis tapi still lekat ..mnggu depan kene puasa nk ambik ujian darah balik.. Boleh puan2 bagi tips untuk hilangkan kencing manis ketika hamil.. Terima kasih Stress Pula fikir ,jadi xde selera makan ??? #26week1day #firstbaby #momytobe

14 Balas

blend epal hijau dengan timun. lepastu dh jadi jus campur grm sikit lepastu bolej lah minum.

saya pun ad kncing mnis...ank first ..skrg dh 30 weeks...xthu nk buat ap..esk check bsp

makan epal hijau, makan malam sebelum pukul 7 ♥️ in shaa Allah, stabil nanti

Sis brp lme ressult klua

4y ago

Kalau lepas seminggu xd kol.. Maknanya okey la kn..sbp sy kali kedua arito.. Masa 30/4.. Smpai skrg xd kol lg