Minggu ke berapa seawalnya boleh scan baby or confirmkan pregnant di klinik?

Semalam kena marah dengan receptionist sebab katanya saya baru pregnant 4 minggu, kantung baby tak akan nampak di scan. Manalah saya pasti kandungan saya berapa minggu. Dahlah pagi tu ada bleeding. Malu saya pengalaman pertama nak check Dr dah kena marah.

1 Balas

8 minggu , pergi awal doc suruh repeat scan 2 minggu lagi .. kalau saya, saya marah balik receptionist tu balik ..mana ada orang suka² nak datang tambah musim covid ni ..geram pulak rase .. bykkn bedrest .. kurangkan kerja yg berat² ..