38w2d false alarm

Semalam contraction dari kul 3.45 smpai kul 7 lbh ptg, pegi hospital cek baru bukaan 2cm. Sbb xde risiko apa2, jantung baby semua normal so doktor suruh balik dlu. Sbb anak sulung lambat katanya. Ade tips x utk bukaan cepat? Mcm2 buat dh ni squat, jln itik, berjalan kaki. Nk ehem2 hubby kt klang kte kt perak. Sabar aje la 😂😂😂😂#1stimemom #firstbaby #advicepls

1 Balas

cube dduk n amal satukan kedua tapak kaki n tarik ke dlm..gerak badan kiri knn dpn blkg bnykkan wt camtu

2y ago

okay terima kasih boleh cuba buat ni pulakkk