Pinjamkan mata ibu2, DP16 pagi ni cuba dekat 1jam nmpk mcm ni. Valid ke?

Semalam check upt brand disclosure 1 line je, pagi ni cuba lagi dlm 15mins masi nampak 1line je after 1jam baru nampak mcm ada 2 line tak sure valid ke tak?#ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

Pinjamkan mata ibu2, DP16 pagi ni cuba dekat 1jam nmpk mcm ni. Valid ke?
18 Balas

dah tak valid awak. tapi boleh cuba test semula selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. if awak mmg pregnant upt akan makin terang. nk lebih kepastian beli upt digital clearblue awak☺️. semoga ada rezeki utk awak&husband

bnyk ckp tak valid sebb dh lebih dri waktu yh ditetapkan..tpi better sis check lagi sekali..sebb sya ada pernh terbaca..sama mcm sis jugak..mula2 cek negatif..lama2..naik 1 lagi line..then cek lagi 3/ 4 hri..positif

1y ago

Haah sya sndiri perna mcm tu.. cek bbrapa jam kmudian double line.. lepas bbrapa hari cek bru nmpk jelas positive..

Nnti sis try lg... Sbb adik ipar sy cmtu gak.. memula da 1 line dia buang la.. pastu masa nk buang sampah upt tjatuh dia g tgk ada 2 line samar.. so g cek up klinik mmg prgnant..pe2 pun moga ada rezeki sis ye

Tak valid, tak silap dekat kotak mesti ada instruction, after berapa minit result tak valid. Tapi awak cuba try lagi sekali or pakai brand lain. Repeat test.

mcm 2 line yg 1 tu samar. tp klau dah lebih masa, klau ye pun mngandung dah kira tak valid dh. prnh tnya dr psl ni.. kena repeat lg . cuba repeat time pg2 ..

1y ago

Setuju 👍

cuba check lagi 1-2 minggu lagi, in sya Allah jika rezeki ada malaikat kecil di rahim. semoga allah permudahkan urusan awk

tak valid lepas 15 min. Nanti Cuba lagi Dan baca dlm 5-10 min ye. Semoga ada rezeki awak

tumpang tanya kalau mcm ni kira valid juga ke bacaan dalam masa 1 minit

kputusannya apa sis..sis pregnant tak..sebb tgh alaminya skrg😅

upt valid result within 15mins je. after that dh tk valid.