Pendarahan tanpa ketulan

Hi. Semalam ada start bleeding tapi sikit. Harini dah makin banyak bleeding tapi tiada ketulan. Bahagian bawah perut rasa sengal2 dan saya mula rasa sakit belakang. Adakah ini normal di awal kehamilan atau saya keguguran? Or better pergi check dgn doktor saja? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Puan kalau bleeding sikit pun, nurse or dr kk dah suruh pergi hospital. Cara terbaik pergi hospital terus

2y ago

Thanks sis. Dah pergi check, alhamdulillah Bukan miscarriage.

Better jumpa doktor puan..

2y ago

Alhamdulillah..🙏🏻 jaga diri ya. Smoga d permudahkan 🫰🏼