bleeding 8 weeks

Semalam ada bleeding terus cepat pegi klinik then pegi check baby , baby so far okey degupan masih ada. doc saran kan rest sepanjang 2 weeks n bagi ubat kuatkan rahim. Mommy ada tak pengalaman mcm ni? Risau kita takde simptom lepas tu semalam buat kerja rumah boleh tahan tetibe keluar mcm ni hmm risau nakk 🥹 Semoga kandungan saya baik baik saja termasuk kamu 🤲🏻 #firstmom #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

bleeding 8 weeks
5 Balas

Sama sis, saya semalam baru ke klinik sebab keluar darah tapi lagi banyak dan pekat dari sis. Alhamdulillah dr kata baby okay. Jangan buat kerja berat walau kita tak rasa apa apa pun. Rahim tak kuat tak boleh nampak so kena jaga jaga, sama sama la kita ☺️

Sama sis...saya pon keluar darah... Scan alhamdulillah bby OK jantung pon OK... Bnyk kan berehat ya... Sama2 kita doa agar bby kuat OK... Insyaallah

1y ago

insyaallah sis 😉

sama la saya sis..dktor scan..kantung mmbesar elok..dduk dgn mrtua nie susah .xbuat kja nnti kata mlas

Kak rehat dulu , minum obat penguat kandungan dulu kak , saya seblmya pernah macam ni

Tu kesan buat kerja rumah semasa kehamilan. Ikut ckp doktor ok