Brapa lama jahitan bersalin selalunya sebati dgn isi?

SelLu brpa lama ya luka jhitan ni sbati dgn isi? Saya bersalin normal. Sbb sllu buang i guna jmban cgkung. Risau plk. Harini saya dh 29hari berpantang#firsttimemom #firstbaby #advicepleace #bantusharing

1 Balas

slalunya habis pantang tu dy hilang trus😄... Sy x cek slagi x habis pantang. seram plak.. sapu ubat smua husb yg tlg smpai dy ckp benang dah ilang🤣

2y ago

Sy koyak bhgian dlm jahitan 2 or 3 mcm tu... dokter bg ubat kuning utk cuci or spray... bhgian dlm tu (Masih lagi blh nmpk)