SOLD Pre Loved

Selling my son Pre loved baby dress all in for Php600 *longsleeve shirts 3pcs *Shortsleeve 3pcs *Sleeveless 3pcs *Shorts 3pcs *Pajama 3pcs *Bigkis 2pcs *Socks 3pairs *Mittens 6pairs *caps 6pcs *beb 3pcs *3 pairs of baby boy dress *onesies guess *onesies sesame street *2 pairs of socks i love dad&mum *Pajamas 3 pcs Note:Sm basic brands /hush hush brand.. Sm po lahay nabili😅 Fit to up to 4 months si baby Preferably valenzuela area add 50pesos nlng po for SF Tthank you

SOLD Pre Loved
17 Replies

Hi available pa po ba? taga palasan valenzuela lang po ako.. please pm me sa facebook. Christian Fhilip Salcedo .Thank u

4y ago

Yes po available po. Message na po kita mam

Hi ms. Mylah, interested po kmi ni wifey dito. Can we chat in messenger to discuss arrangements. Thanks!

4y ago

Hello sir.. Yes po pm nyo po ako Myls Manahan fb messenger

hi po still available pa po ba?

4y ago

Pwedi po abumohan ni lalamove saakin then kayo na po bigay payment plus sf mya po

available pa po ? via lalamove po q.c area

4y ago

Nag message po ako sainyo mam

Hi Is this still available?

4y ago

Dito po kaya?

Sold na po maraming salamat 💖

Available paba?

Saan loc po?

Available pa po ba?

Avail pa sis? 😁