Salam nk tnya.anak sy usia 2y5m.conditioner rambut apa yg sesuai utk lembutkan rambut dia

Selepas shampoo.sy cuma gunakan sahun head to toe sahaja.tp rambut mcm kasar.nk tau tips utk lembutkan rambut anak.#ingintahu

2 Balas

Conditioner baby Johnson ada. Die ada set shampoo die sendiri dan conditioner die. Warna pink. Awak boleh try. Lpastu mgkn boleh letak baby oil sikit untuk bg lembut dan senang urus.

9mo ago

Ooh ada ya?lama dh tak beli bby johnson.tq ya

sis blh try sapu baby oil/ minyak zaitun jgk dkt rmbut anak.