first pregnant

Selepas seminggu lewat period cek upt positif tp knp tb2 ada darah keluar warna coklat tp sedikit sahaja hanya sekali normal x

2 Balas

Boleh jd normal @ ancaman keguguran..kena pantau..klau banyak & sakit perut sgt terus ke hospital..klu hospital jauh g kk brdekatan pn blrh..situ pn ad doc bleh scan tgk keadaan baby..

4y ago

Haa ar cuma sekrg cpt terasa letih ja..

Normal sis. Sy pn mcm tu.. Kalo sikit ja kira spotting @ pendarahan ringan dri faraj, kalo bnyk kena jumpa doc 🥰