hi mommies!keluar darah coklat selepas scan dari bawah normal ke?

selepas melakukan scan dari bawah saya mengalami pendarahan coklat dari semalam hingga hari ini banyak dari spotting biasa tapi tak sakit.siapa pernah mengalami?#firstbaby #bantusharing

2 Balas

salam.. sy bukan nak menakut2kn, tapi situasi saya sama macam sis.. lepas 4hari spotting sy terus jumpa doktor pakar, scan jee janin tak membesar n tiada heart beat.. better sis pergi check.. sebab badan org lain2..

4y ago

yeke..Allah...saya doakan yg baik² utk sis dn kandungan..smlm sy dh pergi klinik cek Alhamdulillah semua okey..

normal pd sy, sbb sy berpengalaman mcm tu. take a rest yer dear. in sha Allah tkde ape² 😊

4y ago

aamiin ya mujib 😍