Darah nifas

Selepas melahirkn sya memang tahu akan ada darah nifas. Tetpi sya keliru. Drah nifas seperti dh nk habis. Dan ada hari cuma ada wrna coklat dan trus ada kuningan. Dan terus tiada keluar. Tiba2 selepas 2 atau sehari lepas itu. Darah tiba2 kluar warna merah gelap dan brtukar kpada sperti darah period.. adakah itu masih darah nifas??#ingintahu #seriusnanya #advicepls

1 Balas

darah nifas pling cpt stop 1 hri satu malam atau selama 44 hari..pling lama 60 hari..mcm sy ritu 60hari