SCAN BABY Perlu ke

Selepas check up, perlu ke nak datang ke clinic lagi untuk saja2 check baby ok atau tak? Tapi berapa kali ye, seminggu sekali ke, 2 minggu sekali or sebulan sekali ke macammana? Minta pandangan. Sorry taktahu and excited pula sebab baby first. #firstbaby #firstmom

16 Balas

klu dkt kk sebulan skli jer dkotr akan scan.. xperlu scan tiap minggu

Nak cek tiap minggu pun takpe. Yg efek pd wang poket je sis 😂

perlu! utk tau kesihatan ibu dan anak 💁🏻‍♀️

yg sy thu tak elok nk scan slalu

2y ago

xde lah. ultrasound xde bg effect apa2 pd baby or mother. xtray je bhya. cuma harga utk scan tu lah. kena keluar modal sikit. hehe. sbb scan di kk dia xprint pon. godek² sikit,print detail je

Saya scan sebulan sekali

2y ago

Saya ada GDM, mula dari minggu 20 KK scan percuma. Saya juga ada scan kat hospital swasta lebih kurang RM120 scan setiap kali termasuk consultation.

sebulan sekali