Rawatan Senggugut Tanpa Ubat

Selamat petang warga TAP! Senggugut sewaktu haid sering dialami oleh sesetengah wanita di luar sana. Tapi tahukah anda ada rawatan semulajadi yang boleh anda amalkan? https://my.theasianparent.com/6-cara-semulajadi-melegakan-senggugut/web-view

3 Balas

segugut yer. sy pun pernah sakit jgk sbb darah period x lawas dan lancar .kerap jgk sakit kpala.. lpas sy kawin,sy try jus mamariam dekat 3 botol habis,period first 2 saya sakit sgt mcm nk deman darah ketul2 banyak keluar. second period nie.. darah ketul2 byk jgk keluar. akhirnya sakit kepala saya kurg sgt.. badan pun rasa ringan sgt.. sebelum sy memang x amalkan ubat pink 2. so sy syorkan minum jus mamariam..

info yg bagus

👍👍👍