Ibu mengandung 18minggu

Selamat petang semua Saya mengandung utk Kali K2 skrg dn 3hari lepas saya Ada bt scan Di kk..Dan doc bagitahu baby semua ok cuma saiz kepala baby besar..wktu scan Tu baby 18w..tapi saiz kepala baby wktu scan anggaran dlm 20w..dn saya tidak puas hati saya prgi scan klnk swasta doc scan saiz kepala baby dlm 44.71 anggaran 19w..pendapat doc saiz tsebut adalah normal...tapi saya tetap Rasa xsenang hati.. Siapa Ada pgalaman mcm saya Blh share X.. #mommybuntu

Ibu mengandung 18minggu
3 Balas

esok baru nak scan buat detail scan 20w.. memang sis kalau doc ckp mcm tu kita akan rasa susah hati.. tp bila scan tempat lain akan dpn rumusan lain2.. sis buatlah detail scan boleh tgk menyeluruh.. tp apa pun keputusan terima dgn hati terbuka kuat semangat n berdoa semoga bby sihat dilindungi hindar segala penyakit fikir baik2 je..

sy xde pengalaman.. tapi kalau awk nk lebih puas hati.. awk dh 18w.. dh boleh buat detail scan dh.. masa tu.. awk boleh taw details pasal kandungan awk lebih jelas..

4y ago

InshaAllah akn bt detail scan nt..terima ksh ya sis

baby sy pn besar 2 mnggu dr umur. dan doc ckp normal je. jnji baby sht dan mmbesar dgn baik.

4y ago

sme2 👍☺️