Jom cadangkan menu memasak anda!

Hi selamat petang semua😘 Dah tahu ke nak masak menu apa malam ni?🤔 Jom cadangkan menu apa yang sedap menggunakan bahan di bawah ni😋 Sedapnya kalau buat sambal terung atas dia letak ni garing-garing kan🤤 Jangan lupa komen menu anda dengan #masakwithTAP

Jom cadangkan menu memasak anda!
124 Balas

sambal tumis , cucur bilis , sup sayur , sambal ijo bilis , terung balado

Potong cili, bwg merah, ikn bilis gorenf.. + telo mata 😋😋😋

buat sambal tumis ikan bilis, mkn dgn nasi panas perghhhh layannnn

Nasi goreng Sambal ikan bilis Sambal cilipadi kentang Bihun singapore

4y ago

Sedapnya menu ni semua makan panas-panas 🤤

Sambal kentang dan ikan bilis @ sambal terung dan ikan bilis

Cucur bilis + Sambal tumis or goreng ikn biliss hurm! Sedaptu😋

4y ago

Ish cucur Bilis lama dah tak makan. Dapat makan petang minum kopi ke teh sedapnya kan🤤😅

Nasi goreng ikan bilis atau buat bubur ikan bilis sedapp..

nasi lemak + ikan bilis + kacang + telur rebus = Yummyy

sambal ikan bilis/ikan bilis greng bwang+cili hijau👍

ikan bilis msak kicap letak kacang goreng skit nyum😋