Keguguran atau hormon??

selamat petang, saya period 17/8 .harini hari ke5 tapi sudah 3hari saya sakit senggugut yang teramat sakit .iaitu rasa memulas dari ari2 bawak ke pinggang ,dan sakit macam nak membuang air besar .sakit yang hilang datang .untuk pengetahuan dalam bulan Jun lepas saya ada ambik injection sejenis perancang untuk keluarkan susu badan untuk anak angkat saya. dan pagi tadi masa mandi ada seketul darah (seperti dalam gambar diatas) jatuh atas lantai bilik air. ianyaa seakan2 janis yang tak menjadi . saya ada bertanyakan doc yang saya ambil injection,beliau mengatakan mungkin KEGUGURAN atau HORMON ???? #pleasehelp #takut #bingong

Keguguran atau hormon??
1 Balas

Jumpa doktor. Bawa pergi klinik utk kenal pasti objek. Nanti hantar makmal.

3y ago

tak lama saya ambil gambar dan video saya terus flush😥