Hari subur

Selamat petang, nak tanya ibu2 semua, harini masa saya buang air ada keluar lendir macam putih telur + sedikit keputihan...adakah itu dikira hari subur? Harini plak saya asyik rasa mual je lepas makan tadi.. Nak kata pregnant macam tak mungkin sbb saya baru habis period 27/8 haritu, n bersama dengan suami masa 30/8 dan 31/8 sahaja Bantu beri jawapan ye ibu2 berpengalaman🥺#pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

5 Balas

Kalau ada lendir putih telur salah 1 tanda ovulation. Period sis regular ke? Kot period sis irregular so ovulation jadi lambat. Rasa mual tu boleh jadi disebabkan perubahan hormon dalam badan. Ovulation, period, pregnant.

Try beli opk. Buat test utk tahu hqri subur. Kadang kita tak dapat nak beza kan keputihan atau lendir subur.

UPT je ada jawapan utk awak. cuba la check

ye mgkin tgh subur...check la opk..

maybe subur