barang baby

Selamat petang hai mumy2 saya nk tanya boleh tak saya beli brg baby sikit2 time saya 5bulan . Contohnya macam baju . Sebab suami keja taktentu .. Ada tak kt sini yg penah beli brg baby dekat shoppe ok tak brg dy .. Saya 16weeks sekarang .

22 Balas

Boleh je beli sikit2 start dr skrg.. klau tk nk beli baju dlu boleh beli mitten booties kain bendung dlu ke.. sbb yg kecik2 mcm ni pon mahal jugak.

Boleh je beli sikit2 jgn tunggu dah sarat nnti susah, boleh beli dkt shoppe sebab saya selalu beli dkt sana. Service elok dan brg pun cntik 👍

Sy masuk je 5 bulan terus cari brg baby, survey dkt kedai shoppee, sambil2 tu hari2 sy wajib kumpul coin sbb nnt blh potong harga 😂

5y ago

Sama la, sy pun hari2 online shopee dok kumpul coin 😂

Sis beli kat fb je JMO BABY, sekali 1 set terus. Xyah da cari2 lg kalau nk pilih baju jenuh jugak. Topup mana yg perlu je 😘

5y ago

Okay ke set dri jmo ? Kbykn item semua sma dlm shoppe je? murh lgi shoppe. Cuma renyah sikitlaa, nk kena cri satu2 .

sᴀʏᴀ ʙᴇʟɪ ʙᴀʀᴀɴɢ ʙᴀʙʏ ᴋᴀɴᴅᴜɴɢᴀɴ ᴅᴀʜ ɴᴀᴋ ᴍᴀsᴜᴋ 8 ʙᴜʟᴀɴ 🤣

Boleh je..sy pun byk beli baju baby dan brng baby kat shopee..senang xpyh nak kuar dan pilih kat luar dah

Beli ja sis..xpayah ikut org.. Beli ckit2.. Xrasa sngat.. Xsemua org kaya.. 5 bulan dh bleh beli dah..

Sye strt 4bln dh beli.. Due bln 10..skg brg baby dh nk complete tingal nk cri brg mommy pulak...

Blh je..sypun 5bln dah start beli sikit2..takut x larat jalan klu mengndung besar

okay jle. sy pun mcm tu. bli awal sikit2 xterasa sgt