Demam

Selamat pagi, Nak tanya ada tak parents pernah mengalami keadaan dimana anak demam setiap minggu??? Macam Aafi minggu lepas demam minggu ni demam lagi, normal ke??? #6months

Demam
1 Balas

Suhu badan dah naik sikit. Hidung mula berhingus. Batuk ada kahak mula berbunyi. Grooh grooh. Kesiannya baby! 👶👶😫 Jangan dibiarkan mommies, nanti melarat. Batuk tu kalau dah kena memang lama nak baik. Siap sedia dengan mandian untuk anak demam ni tau. Sat lagi mandi dia mesti muntah kahak tu. Lepas tu sapu balm pink pulak. Hidung tersumbat tadi clear. Anak tak sihat pun boleh tido lena dan tak meragam. https://wa.me/60142659754