pregnant test

selamat pagi tak sia² penantian selama ini😭😭 3thn menanti kedatangan buah hati 😭😭#firstbaby

pregnant test
62 Balas

tahniah sis..dy dlu pn ssh nk dpt baby...6taon lbih bri dpt,skrg alhamdulillah..tgh tggu msa nk bersalin ank ke3..doakan sy dlermudhkn ea

3y ago

aminn🥰

syukur sis, sy pn susah lekat. 2019 miscarriage tp 2021 sy pragnt agi. skng baby dah 4m #1st baby jaga ksihatan ya sis..

Congratulations and stay safe! Thsi is the same result I saw few weeks back!!!’ Shout out your happiness to your hubby

Post reply imageGIF

tahniah rezeki tu ada cuma bsabar sbb lambat atau cepat semua telah d tentukan😁 tahniah sekali lg sis

tahniah sis dan husband... sma dgn sy, ttc 3 tahun jgak.. skrng dah pregnant 8 bulan.. take care ye..

boleh tau apa yg puan lakukan atau ikhtiar yg puan buat...sbb sy pun ttc 3 thn lebih...

3y ago

saya pun lama x lekat, pegi cek doktor, doktor suggest makan suppliment. alhamdulillah lepas 4 bulan ada rezeki. kami refer klinik fertility uia

Alhamdulillah , congrt mummy .. semoga sihat , jgn buat kerja berat ² okk ..

Congratulations!!Jaga kandungan dan diri baik2 ye,jgn lupa mkn folic acid

alhamdulillah .. congratulations sis .. jaga diri baik2 taw ..jgn lasak2

Alhamdulillah tahniah sis,jga dri elok2 ya,jga pemakanan jga😊