16 minggu keluar cairan darah

Selamat pagi semua...nak Tanya korang,pagi ni ada cairan bercampur darah sedikit keluar dari vagina. Adalah is normal untuk kandungan 4 bulan keluar lendiran campur darah macam tu ye...?pinggang n ari pun rasa sakit2 n tak selesa.#ingintahu

4 Balas

Selamat pagi puan. Tak normal. Better pergi check di hospital for further checking....

Kalau ada bleeding terus pergi hosp check. Nurse ada remind kn benda ni time check up

Masa mengandung, kalau ada pendarahan tak normal. Jumpa doktor ya.

x normal klau ade rasa sakit n kuar darah..cpt2 g klnk